• Expertise

 • Soms kun je als kind of in de puberteit in je ontwikkeling niet lekker in je vel zitten. In sommige gevallen kun je daar in het dagelijks functioneren (veel) last van hebben. Zo kan het zijn dat het moeilijk is om emoties te uiten of lopen emoties en gevoel van spanning juist op. Ook omgang met andere kinderen kan vastlopen door conflicten of juist aansluiting vinden bij anderen. Zelfbeeld en zelfvertrouwen is heel belangrijk om weerbaar te worden en uitdagingen maar ook falen goed aan te kunnen. We zijn gespecialiseerd in deze psychosociale hulpvragen voor specifiek deze leeftijdsfases. 

  Wij trainen kinderen en jongeren van 5 tot 18 jaar die problemen ondervinden op sociaal emotioneel gebied. Met onze expertise en deskundigheid op dit vlak als jeugdprofessionals, bieden wij op-maat trainingen voor kinderen en jongeren (en ouders) op verschillende levensgebieden. Thuis, op school, in omgang met leeftijdsgenoten in de vrije tijd kunnen kinderen en jongeren onze handvatten en skills leren toe te passen. Wij geloven dat ieder kind de kans kan krijgen om zich te ontwikkelen, zijn/haar talenten te ontdekken en tot bloei te laten komen en een positief zelfbeeld verder kan opbouwen. Om SO! elke keer weer een stap verder te komen en daar een mooie basis voor te leggen voor de toekomst!

  Onderstaande onderwerpen behandelen wij in onze trainingen:

  Aanpak

  Eerst gaan we kijken wat de hulpvraag is. Vervolgens ontwikkelen wij een op-maat trainingstraject, waarbij wij werken met verschillende methoden. Deze aanpak heeft zich inmiddels bij vele kinderen en jongeren succesvol bewezen.

  Naast individuele trainingen, organiseren wij ook groepstrainingen over bovenstaande onderwerpen.

  Meer weten?

  Wil je meer weten over onze aanpak en trainingen? Neem dan contact met ons op, wij vertellen je graag meer. Dit kan via onze contactpagina.