• Groepstraining sociale vaardigheden en assertiviteit 10-13 jaar

 • SO! Trainingsbureau Groepstraining Meidengroep

  Groepstrainingen in: Sociale vaardigheden, assertiviteit, weerbaarheid, sociaal cognitieve trainingen voor meiden van 10-13 jaar.

  Ontwikkelen in:

  –          Positief zelfbeeld opbouwen

  –          Emotie-regulatie

  –          Voor jezelf opkomen

  –          Omgaan met de pubertijd

  –          Sociale skills aanleren

  Afsluiten met eten/koken in buurthuis Overdie Ontmoet. 

  Traject: Tijdens deze groepstraining wordt in een traject van 10 trainingen gewerkt aan assertiviteit en weerbaarheid, waarbij er wordt gekeken wat de kinderen nodig hebben om dit schooljaar goed te beginnen en voldoende weerbaar te worden. Kinderen krijgen in deze training de expertise en begeleiding die zij nodig hebben. Dit wordt gedaan via gespreksvoering en sociaal interactieve oefeningen die verbonden zijn aan verschillende methodiek. Er worden voor thuis ook opdrachten meegegeven om de stof goed onder de knie te krijgen.

  Na iedere training ontvangen ouder(s) en verzorger(s) een logboek en worden zij zowel telefonisch als via 1-op-1 contact op de hoogte gehouden van het traject.

  Start op: De module start vrijdag 9 april in Alkmaar. 
  Data: vrijdag 9 april, 16 april, 23 april, 30 april, 7 mei, 14 mei, 21 mei, 28 mei, 4 juni en 11 juni.

  * Leeftijd 10 t/m 13 jaar. Groepsgrootte maximaal 8 kinderen (richtlijn). Trainer  en co-trainer. *SKJ geregistreerd, gediplomeerd bevoegde trainers.

  Locatie Alkmaar: Buurthuis Overdie Ontmoet, arcadialaan 250, Alkmaar

  Aanmelden 
  Voor meer informatie over de (mogelijkheden van) training en/of om je aan te melden kun je mailen naar info@sotrainingsbureau.nl. Of neem telefonisch contact met ons op.