• Mijn naam is Zilan Atay en ik ben trainer en jeugdprofessional bij SO! Trainingsbureau.

  Ik heb werkervaring in coaching, jongerenbegeleiding / trajectbegeleiding (o.a. bij Jongeren Service Punt Amsterdam),  en nu als trainee HBO jeugdprofessional bij SO! Trainingsbureau.

  Ik vind het belangrijk dat ieder persoon de juiste hulp en handvatten meekrijgt om het beste uit zijn/haar leven te halen. Hierdoor vind ik het extra leuk om bij SO! Trainingsbureau te werken en trainingen te geven. Het is belangrijk om stil te staan bij wat er wel goed gaat en hulp te krijgen bij moeilijkheden.

  Ik ben tevens aan het afstuderen van de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening en doe mijn eindonderzoek en scriptie bij SO! Trainingsbureau. Tijdens deze opleiding kwam ik erachter dat ik uit de doelgroep kinderen en jongeren heel veel positieve energie haal. Over deze resultaten van mijn onderzoek ga ik via SO! Trainingsbureau nog meer van mij laten horen.

  Wat ga ik verder doen bij SO! Trainingsbureau? Ik begeleid de groepstrainingen voor kinderen en jongeren en ben gestart voor individuele trajecten voor kinderen en geef opvoedondersteuning en ouderbegeleiding.

  SO! tot ziens!

  Zilan Atay
  zilan@sotrainingsbureau.nl