• Over ons

 • SO! Trainingsbureau is een kleinschalige en laagdrempelige partij in jeugdhulpverlening en sociaal emotionele trainingen. Met onze unieke trainingsmethoden helpen wij kinderen en jongeren van 5-18 jaar (en hun ouders) om sociaal emotionele problemen aan te pakken en op te lossen. Daarvoor werken wij met een team van trainers die allen opgeleide jeugdhulpverleners zijn met expertise in jeugdhulp en onderwijsvragen en SKJ geregistreerd

  Met onze expertise, persoonlijke aandacht en passie voor jeugd dragen onze laagdrempelige, op maat trainingen bij aan de ontwikkeling en skills van kinderen en jongeren, zodat zij de skills hebben om hun talenten optimaal tot bloei te laten komen.  

  Wij wegen zorgvuldig af wat de juiste weg is. Ieder persoon is uniek en heeft een persoonlijke aanpak nodig. Wij doen dit zowel in theorie als ook in de praktijk. Echt luisteren naar de ander om samen tot een doeltreffende analyse en aanpak te komen. Oprecht zijn met een persoonlijke benadering is iets wat in onze aanpak met kinderen, jongeren, en ouders erg belangrijk is. Onze laagdrempelige aanpak, door praktische oefeningen en ‘doen’, heeft snel effect en is succesvol bewezen.

  Onze unieke en veelal vernieuwende methodes werken! Met onze visionaire blik op de toekomst, dragen wij met onze kennis en expertise sterk bij aan verbeteringen in de jeugdhulp. SO! Belangrijk!

  Weten wie onze professionele trainers zijn? Kijk op de pagina ‘Ons team’.

  Wij werken nauw samen met verschillende partijen in zorg, onderwijs en welzijn.

  Meer informatie

  Wil je meer weten over onze aanpak en trainingen? Neem dan contact met ons op, wij vertellen je graag meer. Dit kan via onze contactpagina.