• Psychosociale klachten aanpakken bij SO! Trainingsbureau Heerhugowaard

  Individueel traject van een jongere van 17 jaar bij SO! Trainingsbureau

  Interviewvragen:
  1. Hoe gaat het nu met je?
  Ik voel mij goed nu. Ik heb een vriend, ik heb een baan, en mijn nieuwe opleiding is net gestart. Ik werk nu in de keuken en school is even wennen. Maar het viel eigenlijk wel mee op school.

  2. Wat heb je geleerd?
  1000’en dingen. Bijvoorbeeld minder boos worden, leren ontspannen, dingen aan te geven als ik bijvoorbeeld verdrietig of boos ben. Ik heb geleerd nee  te zeggen en hoe je dat doet. En ik heb geleerd iets meer vertrouwen te hebben in mezelf.

  3. Waarom vond je het moeilijk om nee te zeggen tegen anderen?
  Door mijn verleden, de meeste mensen luisterden niet naar mij, of begrepen mij niet of negeerden het. Ik was ook verlegen. 

  4. Wat vond je van de trainers en SO! Trainingsbureau?
  Jullie houden je aan je beloftes! Ik was bang dat het zou stoppen, maar jullie bleven en hebben mij geholpen. Er kan bij SO! Trainingsbureau veel geregeld worden in testen en advies. De hulp en meer keuzes in wat je kunt leren bij SO! Trainingsbureau. Andere hulp ging vroeger allemaal weg. Het is ook niet alleen praten. “Het is een doen en praat persoon.”  Ik kon ik overal over praten. Ik vond de e-mails met het verslag ook leuk om over mijzelf te lezen. Maar ook wel eens moeilijk. Het hielp wel.

  5. Wat kan SO! Trainingsbureau verbeteren?
  Nee niets eigenlijk.

  6. Wat zou je anderen willen zeggen?
  Meer je best doen. Als je echt wil veranderen moet je ervoor gaan. Blijven komen en doorgaan.

   

  Veel succes voor je toekomst! Het SO! Team is super trots op jou!