• Welkom bij SO! Trainingsbureau. Bedankt voor uw interesse in mijn aanbod aan onderwijsdiensten en trainingen sociale en communicatieve vaardigheden. U kunt mij altijd bellen of een e-mail sturen. Voor meer informatie kunnen we uiteraard ook kosteloos een persoonlijke of telefonische afspraak maken.

 • Sabina Bos

  Hierbij kunt u nader kennis met mij maken. Ik heb ruime ervaring als trainer en docent. Ik ben Sociaal Pedagogisch Hulpverlener, bevoegd docent en trainer. Ook competentiegericht coachen is mij welbekend. Evenals trajecten begeleiden naar onderwijs en werk en loopbaanadvies voor pubers en jongeren. Deze werkgebieden vallen allen onder mijn bevoegdheden en expertise. Inmiddels heb ik jaren ervaring in onderwijs en hulpverlening, maatschappelijk werk, loopbaanadvies en trajectbegeleiding.

 • Vanuit mijn passie voor pedagogisch werk, communicatie en onderwijs heb ik 1 februari 2014 SO! Trainingsbureau opgericht. Ik heb ervaren dat de aanpak, benadering en methodes van SO! Trainingsbureau heel goed werken. Kinderen, jongeren, ouders en beroepsprofessionals hebben dit als een steun en inspiratie ervaren. Als eigenaar van SO! Trainingsbureau sta ik ervoor dat we vanuit onze visie u de expertise kunnen bieden die u zoekt!
  Naast de benodigde kwalificaties ben ik als persoon oprecht in mijn aanpak en wat ik doe. Ik weeg samen zorgvuldig af wat de juiste weg is. Dit doe ik niet alleen in theorie maar ook in de praktijk. Echt luisteren naar de ander om samen tot een doeltreffende analyse en aanpak te komen. Oprecht zijn is iets wat ook in de aanpak met kinderen en jongeren, erg belangrijk is.
  In mijn ideeën en oplossingen ben ik een vindingrijk en creatief persoon. Humor vind ik een belangrijk maar ook een doelgerichte aanpak. Ik ben sensitief en nuchter. Mede door mijn nuchtere inslag vind ik het belangrijk om een goede koppeling te maken naar de praktijk.  Mijn visie is: je ontwikkelt iets, je gaat in gesprek over....om het in de praktijk uit te proberen. Waarom zou je anders immers de moeite nemen? Je wilt een resultaat behalen. Wat dat resultaat is, dat is voor jou om te bepalen. Ik ondersteun om daarbij haalbare doelen te stellen. U kunt erop vertrouwen dat mijn energie, enthousiasme en inzet daarbij leidend zijn om tot dit gewenste resultaat te komen.

  Contactgegevens Sabina Bos:

  info@sotrainingsbureau.nl / 06-15600122

   

 • Jelena van der Laan

   
  Mijn naam is Jelena van der Laan en ik werk als pedagogisch begeleider/trainer bij SO! Trainingsbureau. In het basisonderwijs heb ik veel ervaring opgedaan in het begeleiden van kinderen, ouders en leerkrachten. Ik heb onder andere veel kennis met betrekking tot het omgaan met uitdagende groepen, leerbegeleiding en het passend maken van verschillende onderwijs programma's.

  Als trainer bij SO! Trainingsbureau bied ik openheid, veiligheid en professionaliteit. Ik ben creatief in het gebruiken van verschillende werkvormen, zodat kinderen gemotiveerd blijven werken aan hun doelen. Daarbij vind ik het belangrijk dat de training zo goed mogelijk aansluit bij de behoeften en mogelijkheden van uw kind. 

  Het geeft mij enorm veel voldoening als ik een kind zie groeien dankzij mijn trainingen. Daarnaast vind ik het fantastisch als een leerkracht weer met energie en vertrouwen voor de groep staat. Dat maakt mijn werk zo leuk en bijzonder. 

  Bij SO! Trainingsbureau ben ik inzetbaar voor:

  - Individuele begeleiding voor trajecten op maat

  - Sociale vaardigheidstraining 

  - Uitbreiden van cognitieve vaardigheden

  - Ondersteuning van onderwijsprofessionals 

  - Pedagogisch advies bij (bijzondere) onderwijsvragen.


  Wilt u een afspraak maken of heeft u andere vragen? Neem dan contact op via jelena@sotrainingsbureau.nl of kijk eens op onze website www.sotrainingsbureau.nl.

  Met vriendelijke groet,

   

  Jelena van der Laan
  06-11283352

  Werkdagen: Woensdag, donderdag en vrijdag
  Ik geef diverse trainingen op locatie, maar ook op ons kantoor in Heerhugowaard.

   

 • SO! Aankomend beroepsprofessionals

  SO! Trainingsbureau staat ook voor aanstormend talent. Daarom bieden wij zowel MBO als HBO professionals 1 stageplaats per schooljaar. We zijn erkend leerbedrijf en begeleiden en scholen met veel zorg en toewijzing aankomend beroepsprofessionals die vanuit de visie van SO! Trainingsbureau echt iets te bieden hebben. Zij horen daarom ook écht bij ons team waarbij we bijdragen aan nog meer passievolle professionele en toegewijde beroepsprofessionals. Wanneer onze professionals taken en opdrachten voor SO! op zich nemen overleggen wij dit altijd met opdrachtgevers en / of ouders en opvoeders. Ook gaan wij zorgvuldig om met alle informatie en privacywetgeving.
  SO! professioneel!

 • Stage Maatschappelijk werk en Dienstverlening

  SO! Gestart! Ik ben Femke Hinrichs en ik ben de stagiaire bij SO! Trainingsbureau schooljaar 2018-2019. Ik volg de opleiding Maatschappelijk werk en Dienstverlening aan de Hogeschool van Amsterdam. Wat ik ga doen als stagiaire bij SO! Trainingsbureau? Dat zal ik kort vertellen. 

  Ik ga Sabina ondersteunen bij trainingen, rollenspelen of de doelgroep begeleiding tot een plan van aanpak op maat maken voor het kind- de jongeren of het gezin/ouders. Daarbij mag ik voor een aantal jongeren de rol als maatje vervullen en hen ondersteunen. Ook komen er van mij nog nieuwe informatieve blogs, denk ik mee in de social media en website acties en mag ik meedenken met verschillende projecten, het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe trainingen en voorlichtingen geven. Kortom, een leerzaam jaar!

  Tot ziens bij SO! Trainingsbureau.

  Met vriendelijke groet,

   

  Femke Hinrichs

  femke@sotrainingsbureau.nl