• Welkom bij SO! Trainingsbureau. Bedankt voor uw interesse in mijn aanbod aan onderwijsdiensten en trainingen sociale en communicatieve vaardigheden. U kunt mij altijd bellen of een e-mail sturen. Voor meer informatie kunnen we uiteraard ook kosteloos een persoonlijke of telefonische afspraak maken.

 • Eigenaar, Sabina Bos

  Hierbij kunt u nader kennis met mij maken. Ik heb ruime ervaring als trainer en docent. Ik ben Sociaal Pedagogisch Hulpverlener, bevoegd docent en trainer. Ook competentiegericht coachen is mij welbekend. Evenals trajecten begeleiden naar onderwijs en werk en loopbaanadvies voor pubers en jongeren. Deze werkgebieden vallen allen onder mijn bevoegdheden en expertise. Inmiddels heb ik jaren ervaring in onderwijs en hulpverlening, maatschappelijk werk, loopbaanadvies en trajectbegeleiding.

 • Vanuit mijn passie voor pedagogisch werk, communicatie en onderwijs heb ik 1 februari 2014 SO! Trainingsbureau opgericht. Ik heb ervaren dat de aanpak, benadering en methodes van SO! Trainingsbureau heel goed werken. Kinderen, jongeren, ouders en beroepsprofessionals hebben dit als een steun en inspiratie ervaren. Als eigenaar van SO! Trainingsbureau sta ik ervoor dat we vanuit onze visie u de expertise kunnen bieden die u zoekt!
  Naast de benodigde kwalificaties ben ik als persoon oprecht in mijn aanpak en wat ik doe. Ik weeg samen zorgvuldig af wat de juiste weg is. Dit doe ik niet alleen in theorie maar ook in de praktijk. Echt luisteren naar de ander om samen tot een doeltreffende analyse en aanpak te komen. Oprecht zijn is iets wat ook in de aanpak met kinderen en jongeren, erg belangrijk is.
  In mijn ideeën en oplossingen ben ik een vindingrijk en creatief persoon. Humor vind ik een belangrijk maar ook een doelgerichte aanpak. Ik ben sensitief en nuchter. Mede door mijn nuchtere inslag vind ik het belangrijk om een goede koppeling te maken naar de praktijk.  Mijn visie is: je ontwikkelt iets, je gaat in gesprek over....om het in de praktijk uit te proberen. Waarom zou je anders immers de moeite nemen? Je wilt een resultaat behalen. Wat dat resultaat is, dat is voor jou om te bepalen. Ik ondersteun om daarbij haalbare doelen te stellen. U kunt erop vertrouwen dat mijn energie, enthousiasme en inzet daarbij leidend zijn om tot dit gewenste resultaat te komen.

  Contactgegevens Sabina Bos:

  info@sotrainingsbureau.nl / 06-15600122

   

 • Junior jeugdprofessional, Femke Hinrichs

  Mijn naam is Femke Hinrichs en ik ben elke week te vinden bij SO! Trainingsbureau, waarbij ik verschillende taken op mij neem. Ik ondersteun en geef trainingen op maat voor het kind- of de jongeren. Ik denk mee met verschillende projecten en ontwerpen, waarbij ik kijk wat verdere ontwikkelingen van nieuwe trainingen en voorlichtingen zouden kunnen zijn. Verder ben ik actief op het gebied van social media en websiteacties. 

  Naast mijn leuke baan bij SO! Trainingsbureau volg ik de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening die ik volg aan de Hogeschool van Amsterdam. Omdat ik door SO! Trainingsbureau erachter ben gekomen, dat mijn passie bij de doelgroep kinderen/jongeren ligt, specialiseer ik mij nu tot jeugdzorgwerker. 

  Tot ziens bij SO! Trainingsbureau.

  Met vriendelijke groet,

  Femke Hinrichs
  femke@sotrainingsbureau.nl 

 • Jeugd Professional; Sterre Hooijer

  Hee allemaal!

  Ik ben Sterre. Ik versterk sinds 2019 het team van SO! Trainingsbureau als Jeugdprofessional.

  Ik ben sinds 2016 gediplomeerd Sociaal Pedagogisch Hulpverlener met uitstroomprofiel ‘werken in de wijk’ en ‘coaching’. Hierbij ging de aandacht naar het versterken van de eigen kracht van de persoon in samenwerking met hun netwerk.

  Al tijdens mijn opleiding ben ik begonnen met werken in de zorg. Ik heb ruime werkervaring in het werken bij verschillende woonvormen waaronder een trainingshuis voor jongeren.

  Naast mijn werk als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener heb ik ervaring bij Vluchtelingenwerk, o.a. in het ondersteunen bij taalontwikkeling. Hierbij leer ik zelf ook weer een hele hoop over culturele verschillen en het participeren van ouders en kinderen in Nederland. Deze ervaring zet ik in voor SO! Trainingsbureau aangezien we werken met verschillende achtergronden en culturen.

  Voor SO! Trainingsbureau zet ik mijn expertise m.b.t. het trainen en coachen van kinderen en jongeren. Via een traineeship maak ik mij tevens de werkwijze- methodes van SO! Trainingsbureau verder eigen.

  Belangrijk vind ik dat een kind of jongere zichzelf kan zijn, dat behoeften gehoord en gezien worden, zodat het kind zich op een fijne manier kan ontplooien. In de begeleiding straal ik rust en oprechtheid uit en maak ik graag gebruik van creatieve middelen. Ik ben het mij eigen met verschillende partijen die betrokken zijn samen te werken om samen met u tot een goed resultaat te komen.

  Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten 😊

  Sterre

 • Orthopedagoog, Miep Burger

  Miep Burger is bij SO! Trainingsbureau als orthopedagoog - generalist. Miep sluit bij intakegesprekken aan om even kennis te maken en mee te denken waar nodig. Daarbij schatten we in welke aanpak en psychosociale hulp passend is voor uw zoon of dochter. Daarbij heeft Miep ruime ervaring in dit vakgebied en kan Miep waar nodig ook tussentijds op aanvraag advies geven, met het traject en of plan van aanpak meedenken of hierbij feedback geven. 
   
  Vriendelijke groet,
   
  Miep Burger, orthopedagoog - generalist

 • SO! Aankomend beroepsprofessionals

  SO! Trainingsbureau staat ook voor aanstormend talent. Wij bieden voor HBO professionals stageplaatsen aan. We zijn erkend leerbedrijf en begeleiden en scholen met veel zorg en toewijzing aankomend beroepsprofessionals die vanuit de visie van SO! Trainingsbureau echt iets te bieden hebben. Zij horen daarom ook écht bij ons team waarbij we bijdragen aan nog meer passievolle professionele en toegewijde beroepsprofessionals. Wanneer onze professionals taken en opdrachten voor SO! op zich nemen overleggen wij dit altijd met opdrachtgevers en / of ouders en opvoeders. Ook gaan wij zorgvuldig om met alle informatie en privacywetgeving.
  SO! professioneel!