• Welkom bij SO! Trainingsbureau. Bedankt voor uw interesse in mijn aanbod aan onderwijsdiensten en trainingen sociale en communicatieve vaardigheden. U kunt mij altijd bellen of een e-mail sturen. Voor meer informatie kunnen we uiteraard ook kosteloos een persoonlijke of telefonische afspraak maken.

 • Sabina Bos

  Hierbij kunt u nader kennis met mij maken. Ik heb ruime ervaring als trainer en docent. Ik ben Sociaal Pedagogisch Hulpverlener, bevoegd docent en trainer. Ook competentiegericht coachen is mij welbekend. Evenals trajecten begeleiden naar onderwijs en werk en loopbaanadvies voor pubers en jongeren. Deze werkgebieden vallen allen onder mijn bevoegdheden en expertise. Inmiddels heb ik jaren ervaring in onderwijs en hulpverlening, maatschappelijk werk, loopbaanadvies en trajectbegeleiding.

 • Vanuit mijn passie voor pedagogisch werk, communicatie en onderwijs heb ik 1 februari 2014 SO! Trainingsbureau opgericht. Ik heb ervaren dat de aanpak, benadering en methodes van SO! Trainingsbureau heel goed werken. Kinderen, jongeren, ouders en beroepsprofessionals hebben dit als een steun en inspiratie ervaren. Als eigenaar van SO! Trainingsbureau sta ik ervoor dat we vanuit onze visie u de expertise kunnen bieden die u zoekt!
  Naast de benodigde kwalificaties ben ik als persoon oprecht in mijn aanpak en wat ik doe. Ik weeg samen zorgvuldig af wat de juiste weg is. Dit doe ik niet alleen in theorie maar ook in de praktijk. Echt luisteren naar de ander om samen tot een doeltreffende analyse en aanpak te komen. Oprecht zijn is iets wat ook in de aanpak met kinderen en jongeren, erg belangrijk is.
  In mijn ideeën en oplossingen ben ik een vindingrijk en creatief persoon. Humor vind ik een belangrijk maar ook een doelgerichte aanpak. Ik ben sensitief en nuchter. Mede door mijn nuchtere inslag vind ik het belangrijk om een goede koppeling te maken naar de praktijk.  Mijn visie is: je ontwikkelt iets, je gaat in gesprek over....om het in de praktijk uit te proberen. Waarom zou je anders immers de moeite nemen? Je wilt een resultaat behalen. Wat dat resultaat is, dat is voor jou om te bepalen. Ik ondersteun om daarbij haalbare doelen te stellen. U kunt erop vertrouwen dat mijn energie, enthousiasme en inzet daarbij leidend zijn om tot dit gewenste resultaat te komen.

  Contactgegevens Sabina Bos:

  info@sotrainingsbureau.nl / 06-15600122

   

 • Ankie van der Zon

  Ik vind het belangrijk het beste uit iedereen te halen. Zowel voor beroepsprofessionals als voor jongeren en kinderen. Mijn achtergrond ligt in het maatschappelijk werk met ervaring als hulpverlener, trajectbegeleider en loopbaancoach. Dit doe ik met veel plezier en inzet!
  Als persoon ben ik praktisch en probleemoplossend ingesteld. Ik luister écht naar je en ben daadkrachtig. Ik vind het belangrijk om een open sfeer neer te zetten vanuit de persoonlijke benadering van SO! Trainingsbureau. Je komt stap voor stap verder in een sfeer die ook gezellig en veilig is, met gepaste humor. Door mijn benadering kan ik goed aansluiting vinden bij kinderen en jongeren. Ik werk samen naar jouw oplossing, maak een analyse van krachten en ambities. Deze zijn goed in te zetten om zo zelfverzekerdheid en zelfstandigheid te vergroten. 

  Voor SO! Trainingsbureau ben ik inzetbaar voor:

  - Maatschappelijk werk en loopbaancoaching
  - Individueel begeleider voor trajecten op maat
  - Ik ondersteun bij het doorontwikkelen van de SO! methodes
  - Co- trainer bij workshops voor beroepsproffesionals
  - Co-trainer bij trainingen voor kinderen en jongeren
  - Projectondersteuning bij onderwijsprojecten

  Voor SO! Trainingsbureau zet ik mijn expertise voor u in om anderen te inspireren en op weg te helpen naar een goede toekomst!

  Graag tot ziens bij SO! Trainingsbureau.

  vriendelijke groet,

  Ankie van der Zon

  Contactgegevens Ankie:

  ankie.vanderzon@sotrainingsbureau.nl

 • SO! Aankomend beroepsprofessionals

  SO! Trainingsbureau staat ook voor aanstormend talent. Daarom bieden wij zowel MBO als HBO professionals 1 stageplaats per schooljaar. We zijn erkend leerbedrijf en begeleiden en scholen met veel zorg en toewijzing aankomend beroepsprofessionals die vanuit de visie van SO! Trainingsbureau echt iets te bieden hebben. Zij horen daarom ook écht bij ons team waarbij we bijdragen aan nog meer passievolle professionele en toegewijde beroepsprofessionals. Wanneer onze professionals taken en opdrachten voor SO! op zich nemen overleggen wij dit altijd met opdrachtgevers en / of ouders en opvoeders. Ook gaan wij zorgvuldig om met alle informatie en privacywetgeving.
  SO! professioneel!

 • Stagiaire Debby Vreeburg

  Contactgegevens Debby Vreeburg: 

  debby.vreeburg@sotrainingsbureau.nl

   

  Hierbij stel ik mij graag even voor:

 • Stage Pedagogisch Werk Jeugdzorg

  SO! Ik ben stagiaire bij SO! Trainingsbureau schooljaar 2018- 2019. Ik volg de opleiding Pedagogisch Werk Jeugdzorg. Wat doe ik zoal bij SO! Trainingsbureau wil je nu vast weten?  Dit jaar ga ik verschillende taken oppakken zoals: het organiseren van activiteitenprogramma's voor evenementen, ik begeleid de meidengroep op maandag met Sabina (jongerenwerk Overdie Ontmoet in Alkmaar, ik ondersteun bij workshops en ik hou mij bezig met Opvoeding & Onderwijs on tour. Ook assisteer ik bij trainingen assertiviteit en weerbaarheid zoals Kids & Arts. Dit is een sociale vaardigheidstraining waarbij ik co-trainer ben voor de kinderen. Na dit schooljaar wil ik Toegepaste psychologie studeren bij de Hogeschool van Amsterdam!

  Tot ziens bij SO! Trainingsbureau. 

  vriendelijke groet,

  Debby Vreeburg