• Sollicitatietraining Pubers

 • Groepstraining voor jongeren

  Voor wie:
  Jongeren die via ouders, bedrijven of jongerenwerkers aangemeld worden. Deze trainingen worden gegeven op locatie, scholen, bedrijven of in buurthuizen in de wijk. Jongeren leren hoe zij werk kunnen vinden, krijgen tips naar werk, leren werknemersvaardigheden. Aangezien ook beroepen veranderen en het soms moeilijk is om goede loopbaankeuzes te maken staan hierbij ook 21ste eeuwse vaardigheden staan centraal. Hoe leer je netwerken, hoe kom je over, hoe presenteer je jezelf als werknemer?

 • Review afgeronde opdrachten

  Chelsea & Len:
  Chelsea en Len hebben deelgenomen aan groepstrainingen leren solliciteren en sociale vaardigheden:
  Ervaringen: Sabina is duidelijk. Zij kan op het niveau van jongeren in de groep uitleggen.

  Opdrachtgever Straatgeluid Alkmaar:
  Vanessa Macias:

  Ervaringen: Sabina kan zich goed inleven in de jongeren en geeft voorlichting die hierop aansluit. Sabina brengt duidelijke tips waar de jongere echt iets mee kan in de praktijk als zij een baantje gaan zoeken. Sabina heeft geduld en is oprecht in de jongeren geïnteresseerd. Vooral met kwetsbare jongeren heb je deze eigenschappen echt nodig.

 • Afgeronde opdrachten

  In opdracht van ROC Horizoncollege Heerhugowaard ontwikkelde ik lesmateriaal voor leerlingen MBO niveau 1, werknemersvaardigheden. De training wordt gegeven door docenten van locatie Alkmaar en Heerhugowaard.

  In opdracht van Straatgeluid verzorgde ik een training sociale vaardigheden voor meisjes tussen de 14 en 18 jaar in buurthuis Foxy in Overdie Alkmaar.

  In opdracht van Straatgeluid verzorgde ik een assertiviteitstraining voor jongeren tussen de 14 en 21 jaar in Wijkcentrum Overdie.

  In opdracht van Straatgeluid verzorgde ik een sollicitatietraining voor jongen tussen de 16 en 21 jaar in buurthuis de Eenhoorn in Alkmaar.

  In opdracht van de Hogeschool van Amsterdam geef ik praktijkleren aan studenten Maatschappelijk werk en dienstverlening. Hier training ik de studenten in het ontwikkelen van de juiste beroepshouding, reflecteren, solliciteren en het maken van een sollicitatiebrief en c.v.

  In opdracht van de opleiding Tri en Herenbos Personeesdiensten verzorgde in trainingen werknemersvaardigheden voor jongens uit Noord en Zuid Holland gericht op een goed contact met de werkgever en collega's en het optimaliseren van werknemersvaardigheden.